Praat met de Raad en kom langs in 1 van de dorpshuizen!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Wilt u een praatje maken met de raad van Hoeksche Waard?

De raads- en burgerleden gaan graag met u in gesprek, onder het genot van een kopje thee of koffie. Misschien wilt u praten over een specifiek onderwerp dat u belangrijk vindt, of heeft u vragen over het werk van de gemeenteraad Hoeksche Waard. Loop dan gerust binnen voor een informeel en ontspannen gesprek.

DatumDorpshuisAdresTijd
8 juniMe MekaerKerkstraat 73 Strijen10.30 – 12.30 uur
15 juniDe PolderboomPolderboom 5 Goudswaard10.30 – 12.30 uur
22 juniNumans-Dorps-huisButtervliet 1 Numansdorp10.30 – 12.30 uur
29 juniBoezem & CoBoezemsingel 7 Oud-Beijerland10.30 – 12.30 uur

Meld u nu aan voor Praat met de Raad!

Dat kan bij de griffie van de gemeenteraad Hoeksche Waard. Aanmelden is niet verplicht, maar we stellen het wel op prijs. Dit kan door te mailen naar [email protected] of bel 088 – 647 18 74.

Gemeenteraad?

Als inwoner van Hoeksche Waard kiest u elke vier jaar wie onze gemeente vertegenwoordigt in de gemeenteraad. De gemeenteraad neemt beslissingen die van invloed zijn op uw dagelijks leven in de gemeente en vertegenwoordigt alle inwoners van Hoeksche Waard. De raadsleden willen daarom graag uw mening horen, weten wat u bezighoudt en wat er speelt in de gemeente. Voor meer informatie over het raadswerk kunt u kijken op de website van de gemeenteraad.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren