Filmvertoning West Side Story in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Zorgwaard

Puttershoek – Gezellig een middag uit in de Hoeksche Waard? Samen met je man/vrouw, vriend/vriendin, of alleen, om nieuwe contacten te leggen. Humanitas Interessebank organiseert samen met De Huiskamer van de Wijk en de Bibliotheek Hoeksche Waard een filmmiddag. Op donderdag 18 juli van 13.30 uur tot 16.30 uur vertonen wij de film West Side Story in Zomerplein Huiskamer van de Wijk in Puttershoek.

In New York waar rivaliserende straatbendes de Jets en de Sharks tegen elkaar strijden voor hun territorium en respect, worden Jets-leider Tony en Maria, het zusje van de Sharks-leider verliefd. Hun liefde is gedoemd te mislukken. West Side Story is Amerikaanse film uit 1961 van Jerome Robbins en Robert Wise met in de hoofdrollen Natalie Wood en Richard Beymer.

Deze film is voor iedereen die houdt van musical en drama. Hij wordt vertoond op donderdag 18 april ’s middags van 13.30 tot 16.30 uur in Zomerplein Huiskamer van de Wijk in Puttershoek. In de pauze wordt een kopje koffie of thee geschonken.

Graag vooraf aanmelden bij de Interessebank van Humanitas via e-mail: [email protected].

Zomerplein Huiskamer van de Wijk | Zomerplein 15 | Puttershoek | 18 juli 2024 | toegang € 5,00 inclusief koffie of thee | € 5,00 voor leden van de Interessebank of bibliotheekleden. Wie geen lid is betaalt € 7,00 | Contante betaling aan de zaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren