Vier een spetterend piratenfeest met Mus en Kapitein Kwaadbaard in Bibliotheek ‘s-Gravendeel!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: BHW

sGravendeel – Ahoy, jonge avonturiers! Kom naar de bibliotheek in ‘sGravendeel en vier een onvergetelijk feestje in de wereld van Mus en Kapitein Kwaadbaard. Beleef als een echte piraat een middag vol spannende verhalen, piratenavonturen en leuke activiteiten op woensdag 17 juli.

Tijdens deze feestelijke middag duiken we in de avonturen van Mus en Kapitein Kwaadbaard, bekend uit de geliefde kinderboekenserie van Kevin Hassing. Lukt het jou om een schatkaart te maken of een vlot te bouwen? Of misschien ontwerp je liever je eigen piratenhoed! Ontmoet andere jonge fans en ontdek de wereld van Mus en Kapitein Kwaadbaard.

Het feestje vindt plaats op woensdag 17 juli van 14:00 tot 15:30 uur in Bibliotheek sGravendeel (Weegje 1G). Iedereen vanaf 6 jaar is welkom. Kosten: €2,50 met een plusabonnement, €3,10 met een basisabonnement en €3,60 voor niet-leden. Meld je aan via debhw.nl/agenda of aan   de balie in de Bibliotheek. Zorg dat je erbij bent en beleef een avontuur om nooit te vergeten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren