SSS speelt na 22 minuten een verloren wedstrijd tegen Vitesse Delft

Foto SSS

De laatste bekerwedstrijd speelt SSS thuis tegen Vitesse Delft. Nadat scheidsrechter Obradovic de wedstrijd om 14.45 uur in gang heeft gefloten gaan beide ploegen er op uit om er onder een lekker zonnetje er een leuke wedstrijd van te maken.

Na 14 minuten komt SSS ongelukkig op een 0-1 achterstand doordat een scrimmage voor de ogen van keeper Jeroen Hendriks via een SSS verdediger achter zijn rug in het net verdween. SSS recht de rug en probeert met een aantal aanvallen via de flanken gevaar te stichten voor het doel van Vitesse Delft.

Helaas krijgt de wedstrijd na 22 minuten een andere wending doordat Edison Warner een directe rode kaart pakt door op middenveld een veel te harde tackle in te zetten. Hierdoor moet SSS achteruit en is er van een gelijk opgaande wedstrijd geen sprake meer. Voor rust, in de 36e minuut maken de Delftenaren er, gezien het spelbeeld, logischerwijs 0-2 van.

Na rust probeert SSS er hier en daar uit te komen, maar kan niet voor veel gevaar zorgen. Vitesse Delft heeft de overhand, zonder uit te zoeken of een hoge score tot de mogelijkheid hoort. Wel maken zij in de 75e minuut de 0-3. Floris Pronk maakt tegen het einde van de wedstrijd de eretreffer voor SSS door, ook uit een scrimmage, de 1-3 aan te tekenen. Zo eindigt de voorbereiding van SSS in mineur. Komende week is er nog voldoende werk  aan de winkel om zaterdag een goede competitiestart te kunnen realiseren. Dan komt Internos uit Etten-Leur op bezoek in Klaaswaal. De aftrap van deze wedstrijd is 14.30 uur.