Pascal Kerpel genomineerd voor Lokale Media Award Aanstormend Talent

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Pascal Kerpel, bekend van Hoeksch Nieuws. De Hoeksche Kijk en Omroep Hoeksche Waard is genomineerd voor de prestigieuze Lokale Media Award voor Aanstormend Talent. Deze prijs wordt uitgereikt aan jonge talenten die aan het begin van een veelbelovende carrière als presentator, interviewer of maker van (nieuws) content staan.

Pascal Kerpel, die zich samen met Cathy van Essen in de regio heeft bewezen met zijn journalistieke werk voor Hoeksch Nieuws, De Hoeksche Kijk en de lokale Omroep Hoeksche Waard is een van de zes genomineerden die dit weekend naar Hilversum afreizen voor een speciaal talentenweekend. Tijdens dit weekend krijgen zij de kans om zich verder te ontwikkelen door trainingen bij gerenommeerde mediapartijen zoals de NOS , NPO Campus en KRO-NCRV.

Naast Pascal zijn ook Isa Visser (RTV NOF – Noordoost Friesland), Jeroen Heidenreich (Open Rotterdam), Maarten Siepel (OOG Groningen), Melissa Luisman (ZO34) en Mika Mulder (NH Gooi) genomineerd voor deze veelbelovende prijs.

Het talentenweekend biedt de genomineerden een unieke kans om hun vaardigheden verder aan te scherpen en hun netwerk uit te breiden in de wereld van lokale media. De winnaar van de Lokale Media Award zal later dit jaar bekend worden gemaakt.

We wensen Pascal veel succes tijdens het talentenweekend en hopen op een mooie uitkomst voor de Hoeksche Waard!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren