Technische unie nieuwe shirtsponsor 2e elftal Voetbal Vereniging Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Ondertekening contractSTRIJEN – Afgelopen zaterdag 31 oktober tekende Manager Distributiecentrum Leon van Vliet namens de Technische Unie een sponsorcontract waarmee het bedrijf zich voor 3 jaar verbond als shirtsponsor van het 2e elftal. 

Voorzitter Hans van der Kellen bekrachtigde de overeenkomst uit naam van v.v. Strijen.Als v.v. Strijen zijn wij er trost op dat een groot en gerenommeerd bedrijf als Technische Unie zich voor een langere periode aan onze vereniging heeft verbonden. 

Met de overeenkomst geeft Technische Unie niet alleen invulling aan hun maatschappelijke betrokkenheid, maar bovenal sluit het aan op de visie dat medewerkers van morgen vandaag op het veld lopen. Door v.v. Strijen te sponsoren wil Technische Unie niet alleen lokaal, maar ook regionaal zichtbaar zijn en zich als een aantrekkelijke werkgever profileren.

Nieuwe sponsor, nieuwe tenues en een overwinning

Niet alleen het contract werd zaterdag officieel ondertekend ook werden de nieuwe tenues in gebruik genomen. De naam Technische Unie siert zowel de voor- als de achterzijde van de nieuwe shirts. Al dit goede nieuws werd direct bekroond met een prachtige 4-2 overwinning van ons 2e elftal op FC Maense.

Teamfoto 2e elftal en Leon van Vliet

Over Technische Unie

Technische Unie is dè groothandel in technische installatiematerialen voor bouw, installatie en industrie. In Strijen staat het grootste distributiecentrum van TU in Nederland. Wereldwijd is het zelfs het grootste van de Franse organisatie waar TU deel vanuit maakt. 200 medewerkers werken in dag- en avonddienst. De dagdienst verzorgt de inkomende goederen en de avondploeg de uitgaande orders. Vanuit Strijen wordt al het groot materiaal verzonden naar locaties in het land. Het gaat om 35 trailers per nacht. Elke dag moet alles worden verzonden. Geen order wacht op morgen.

Werken bij Technische Unie

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor maximaal 3 avonden per week dan is werken bij de Technische Unie in Strijen misschien iets voor jou! Klik hier voor de vacature en meer informatie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren