Meld u aan als beheerder van een BuurtWhatsApp-groep voor Numansdorp en Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Bordje WhatsAppCROMSTRIJEN – Gemeente Cromstrijen is op zoek naar minimaal zes personen die ieder een BuurtWhatsapp-groep willen beheren. Wanneer er beheerders zijn gevonden kunnen inwoners zich aanmelden voor een groep. Het doel van BuurtWhatsApp is het zorgen voor extra ogen en oren voor de politie. Door een BuurtWhatsApp-groep kunnen inwoners zelf een groot gebied in de gaten houden. 

Een BuurtWhatsApp is een WhatsApp-groep die zich richt op het signaleren van verdachte situaties in een bepaalde wijk, buurt, dorp of stad. “Het is moderne vorm van buurtpreventie en een mooie aanvulling op de huidige groep buurtpreventisten in Cromstrijen,” aldus burgemeester Jan Luteijn. “De buurtpreventisten verrichten al heel goed werk door ’s avonds door de wijken te lopen. Maar door je aan te sluiten bij een WhatsApp-groep kun je zelf ook een oogje in het zeil houden.”

Hoe werkt het? | Voor de gemeente Cromstrijen zijn zes BuurtWhatsApp-wijken gevormd. Voor elke wijk zijn wij op zoek naar één of twee beheerders van de WhatsApp-groep. Er kunnen maximaal 100 personen in een WhatsApp-groep. Zodra er een beheerder is, ontvangen inwoners van de wijk informatie hoe ze zich kunnen aanmelden.

Wordt u beheerder van een WhatsApp-groep? | Bent u enthousiast en wilt u een steentje bijdrage aan de veiligheid in uw buurt? Meld u dan aan als beheerder! U kunt een e-mail met uw gegevens sturen naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie over de BuurtWhatsApp-groepen en de indeling van de wijken kunt u vinden op www.cromstrijen.nl > Wonen en Leven > Veiligheid.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren