Nieuw bedrijfsverzamelgebouw op het Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Links op de foto staat Gert-Jan Metselaar en rechts Rolph Weemhof
Links op de foto staat Gert-Jan Metselaar en rechts Rolph Weemhof
Links op de foto staat Gert-Jan Metselaar en rechts Rolph Weemhof

HEINENOORD –  Woensdag 2 februari jl. hebben Rolph Weemhof (directeur Avijs Bouwmanagement B.V.) en Gert-Jan Metselaar (directeur Bedrijvenpark Hoeksche Waard) een reserveringsovereenkomst getekend voor grond op het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein in Heinenoord.

‘Wij zijn blij met de ontwikkeling van Avijs. Het past binnen het bestemmingsplan en wij denken dat het ontwikkelen van een bedrijfsverzamelgebouw aansluit op vraag van de markt.’, aldus Gert-Jan Metselaar. Reden voor Avijs om voor het Bedrijvenpark te kiezen, is onder andere de locatie. ‘Het is een mooie locatie voor het bedrijfsverzamelgebouw dat wij er gaan ontwikkelen. De toekomstige gebruikers van de 14 bedrijfsunits en 2 kantoorunits/showrooms hebben straks een centrale plek van waaruit zij klanten in de Hoeksche Waard, maar ook in Noord-Brabant, Rotterdam en regio Drechtsteden snel kunnen bedienen.’, aldus Rolph Weemhof. 

Bedrijvenpark Hoeksche Waard 

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen. Er wordt 20 hectare grond uitgegeven. Zowel kleine als grote kavels zijn op het bedrijvenpark mogelijk, de omvang van de kavel bepaalt de ondernemer zelf. Het bedrijvenpark is ideaal geschikt voor ondernemers in de sectoren transport, logistieke dienstverlening, groothandel, productie en techniek. Meer informatie vind u op www.bedrijvenparkhw.nl.

Bedrijfsunits Binnenmaas

Avijs Bouwmanagement B.V. ontwikkelt haar plan onder de naam Bedrijfsunits Binnenmaas. In totaal worden er 16 units met parkeerplekken aangeboden, 14 bedrijfsunits en 2 kantoorunits/showroom. De oppervlakte variëren van 72m2 tot 155 m2. Meer informatie over het plan en de verkoopprijzen vindt u op de website www.bedrijfsunitsbinnenmaas.nl.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren