Enthousiaste mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder gezocht voor musical

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

WelzijnHoekscheWaard_kleinHOEKSCHE WAARD – In Bloemhof, een seniorenhofje ergens in de Hoeksche Waard, staat een huis leeg. Vanuit hun o-zo gezellige tuintjes kijken de bewoners met spanning uit wie de nieuwe bewoners zullen zijn. Maar wat gebeurt er als een paar vreemde snoeshanen verschijnen? Zijn de bewoners wel zo gezellig en tolerant in Bloemhof als het op het eerste gezicht lijkt?’

Wij horen u al denken. Waar gáát dit over? Ik ken helemaal geen Bloemhof en in welk dorp is dat dan? Huis leeg? Iets voor mij? Senioren?

‘Er zit een duif op het dak…’ is een vrolijk, muzikaal verhaal over luistervinken,  senioren en snoeshanen die dicht bij elkaar wonen. Het is het verhaal van een minigemeenschap waarin kleinmenselijke dingen van het leven en relaties onder een vergrootglas liggen.

Welzijn Hoeksche Waard wil in februari 2017  deze musical voor en door 55plussers op de planken zetten. Thamar van der Poel, combinatiefunctionaris bij Welzijn Hoeksche Waard, heeft voor deze tragikomische, muzikale productie een aantal mensen bij elkaar gezocht die de  voorstelling willen helpen realiseren.  Het verhaal wordt geschreven door Tineke van Zalinge van het Theatercollectief Hoeksche Waard. De zang wordt  vakkundig begeleid door Marian Meeusen, muziekdocent en koordirigent. De regie is in handen van theatermaker Alexis Bloemen van (musical) Theatergroep de Maniacs, waar zij al vier keer met succes een productie heeft geregisseerd.

Wij zoeken:

Enthousiaste mannen en vrouwen van rond de 55 en ouder( we kijken niet op een jaartje) die mee willen spelen en zingen in deze musical. Wij zoeken spelers, spelers die kunnen zingen en dames en heren die een koor kunnen vormen.

Op woensdagavond 13 april in The Point (Puttershoek) is er een inloopavond, aanvang 19:30. Op deze avond bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en u vast in te schrijven. En er is ook een leuke kennismakingsactiviteit. De kosten voor het meedoen aan deze musical zijn 100 euro per persoon. Hiervoor krijgt u 1 keer per week op woensdag dans, zang en toneellessen (excl. vakanties). We werken naar een première toe in februari 2017.

Mocht u nu al vragen hebben kunt u contact opnemen met Thamar van der Poel via 088-7308960 of via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren