Wandelingen op zondag 10 april a.s. vanuit Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Patagonia-Drifter-AC-wandelschoenMaasdam – In samenwerking met Hoekschewaards Landschap (HWL), ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, FC Binnenmaas en Mientje den Boer van ‘Hart voor Regelen’, organiseert ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 10 april, wandelingen en een excursie in de omgeving van Maasdam/ Westmaas.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 10 april tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf FC Binnenmaas, Sportlaan 30a, 3299 XG  Maasdam.

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 11 en 17 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. Mientje den Boer. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/of de excursie kost € 1,80 en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren (afhankelijk van de lengte) onder meer langs St. Anthoniepolder, Binnenbedijkte Maas, Westmaas en Cillaarshoek

Bereikbaarheid startpunt

Aanbevolen route: vanaf de N 217 (‘s-Gravendeel/ Oud-Beijerland), bij afslag Puttershoek (rotonde), richting Puttershoek. Sla gelijk na ca. 50 m rechtsaf het parkeerterrein van FC Binnenmaas (en Gemeentehuis) op.

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 10 april krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ [email protected] of Mientje den Boer/ [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren