Strijen sluit competitie af tegen Feyenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Strijen-met-bal-PDF1STRIJEN – De laatste competitiewedstrijd van de Strijense kanaries in de 2e klasse D was tegen kampioen Feyenoord-AV.

Zonder de geschorste Kevin Theuns en de snel terugkerende Colin v.d. Berg ging Strijen fel van start en had Sharlton Sambo pech dat zijn inzet tegen de lat belandde, nadat ook Alwin van der Werff te lang treuzelde met het overhalen van de trekker. Feyenoord kroop uit haar schulp en keeper Yordi Godijn moest handelend optreden tegen inzetten van Paul Norbruis en Reginald Faria. Toen wederom Paul Norbruis voor hem opdook en hem met een lob passeerde kon Alwin van der Werff de bal nog voor de lijn tot hoekschop verwerken. Vlak voor rust kreeg Vincent Monster nog een uitgelezen mogelijkheid de score te openen, maar op 1 meter van de doellijn kopte hij de bal in de handen van keeper Patrick Bentem.

Na de rust kwam Strijen in de 50e minuut op voorsprong toen Sharlton Sambo vanaf de penaltystip keeper Patrick Bentem passeren. De penalty werd toegekend omdat keeper Bentem de doorgebroken spits Sambo op de rand van het strafschopgebied onderuit haalde. Reginald Faria wist in de 55e minuut de stand alweer gelijk te trekken na enkele misverstanden in de Strijense defensie en Jordi de Zwart mocht zich in de 75e minuut tot matchwinner laten kronen door een hoekschop van Reginald Faria binnen te koppen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren