Team Zooitje ongeregeld op de fiets in de strijd tegen kanker. Steun ze!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

ongeregeld
Strijen – Zondag 4 september 2016 stapt team Zooitje Ongeregeld met deelnemers uit Sytrijen weer met elkaar op de fiets in de strijd tegen kanker. Tijdens de Ride for the Roses wordt er geld ingezameld voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte.

Team Zooitje Ongeregeld bestaat uit familie, vrienden en kenissen, vandaar ook onze teamnaam. Een door de Ride for the Roses samengebrachte groep, niet iedereen kon elkaar voor we aan de tocht deel namen.  Veel teamleden hebben direct of indirect met kanker te maken gehad, wat deze tocht voor ons extra bijzonder maakt.Via www.ridefortheroses.nl vind u meer informatie over de fietstocht en het goede doel.

Team Zooitje Ongeregeld is op zoek naar personen en bedrijven die een donatie willen doen, zodat wij met een goed gevulde cheque aan de start kunnen verschijnen.Via bovenstaande link kunt ons team, Zooitje Ongeregeld, opzoeken bij deelnemers en daar via Ideal een donatie doen.

Team Zooitje Ongeregeld verschijnt dit jaar aan de start in gesponsorde shirts. Bedrijven die 100 euro of meer doneren, kunnen  een logo aanleveren voor op de shirts. Het logo kan tot uiterlijk 15 juli worden aangeleverd.

Voor meer informatie over ons team en doneren kunt u contact opnemen met Sharon Jonas, via [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren