Afsluiting Rembrandtstraat in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Werk in uitvoeringOUD-BEIJERLAND – Van 15 augustus tot en met 20 augustus is de Rembrandtstraat in Oud-Beijerland tussen de Mariniersweg en de Mondriaanstraat afgesloten voor verkeer. De afsluiting is nodig om rioolwerkzaamheden uit te voeren voor de oplevering van de Rembrandt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Cinvento in opdracht van bouwer Van Mierlo.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de N217 (Langeweg – Randweg). Zo wordt de verkeersoverlast tot een minimum beperkt. Voetgangers kunnen gebruik maken van het voetpad aan de noordzijde van de Rembrandtstraat. De woningen aan de Rembrandtstraat blijven bereikbaar.

De bus rijdt tijdelijk een andere route via de Witsenstraat, Jan Tooropstraat en Mariniersweg. Met deze omleiding kan de dienstregeling ongewijzigd worden uitgevoerd. Aan de Rembrandtstraat komt hiermee de halte Egmontshof tijdelijk te vervallen. De vervangende halte is aan de Mariniersweg. Meer informatie over deze aangepaste route vindt u op de website van Connexxion.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren