KOPJE KOFFIE BURGEMEESTER?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

14590355_1324270174264295_6491128361544863426_nOUD-BEIJERLAND – “U nodigt mij en een aantal medewijkbewoners bij u thuis uit en ik zorg voor wat lekkers bij de koffie”, aldus Oud-Beijerlands nieuwe burgemeester mevrouw Jon Hermans-Vloedbeld in een oproep aan de inwoners. Stonden de eerste weken vooral in het teken van nader kennismaken met college- en raadsleden, de medewerkers in het gemeentehuis, het dorp en diverse actuele onderwerpen en dossiers… de komende tijd wil de burgemeester ook de Oud-Beijerlandse samenleving beter leren kennen. En waar kan dat beter dan gewoon bij de mensen thuis, aan de ‘keukentafel’ onder het genot van een kopje koffie? 

Kennismaking

“Ik vind het belangrijk om de samenleving in mijn nieuwe gemeente te leren kennen. Want ik ben er stellig van overtuigd dat je je werk als bestuurder alleen goed kunt doen, als je weet wat er in de lokale samenleving leeft en speelt. En waar kun je dat beter ontdekken dan gewoon bij de mensen thuis, aan de ‘keukentafel’ met een kopje koffie?”, aldus burgemeester Hermans-Vloedbeld.

Bezoek

Het gaat de burgemeester natuurlijk onmogelijk lukken om bij alle inwoners langs te gaan. Vandaar dat zij de komende weken per wijk zo’n twee bezoeken wil afleggen. Bij voorkeur op maandag, dinsdag en/of woensdag.

Waar, wanneer, bij en met wie bepaalt u dus zelf! Het is overigens wel de bedoeling om het gesprek te voeren met meerdere wijkbewoners (denk aan buren, bewoners uit de straat et cetera).

Uitnodiging

Burgemeester Hermans: “Ik kijk er naar uit u te ontmoeten en met u in gesprek te gaan. U ook? Dan zie ik uw uitnodiging graag tegemoet via [email protected] Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor het kennismakingsbezoek.

Laten we tot slot het volgende afspreken: u nodigt mij én een aantal medewijkbewoners uit en ik zorg voor wat lekkers bij de koffie”.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren