Voetbal vereniging OSV Oud-Beijerland neemt kunstgras met rubber korrels toch in gebruik

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

vv-osv-kunstgrasOUD-BEIJERLAND – Zo… en dan kom ik nu bij mijn kerntaak als wethouder: het doorknippen van lintjes”. Het is duidelijk: gebrek aan milde zelfspot kan sportwethouder Harry van Waveren niet verweten worden. Onder goedkeurend toezien van voorzitter Jack Smeets van voetbalvereniging OSV Oud-Beijerland knipt de wethouder op zaterdag 8 oktober het lint door en daarmee is het nieuwe kunstgrasveld officieel in gebruik genomen.

Het bestuur van OSV Oud-Beijerland begrijpt de onrust over de rubber korrels, echter houden ze zich op dit moment vast aan de reactie van de gemeente en KNVB

Voorafgaand aan de officiële handeling feliciteerde wethouder Van Waveren bestuur en leden van de voetbalvereniging met het nieuwe hoofdveld. De wethouder memoreerde de goede samenwerking tussen vereniging en gemeente in de achterliggende periode en sprak zijn waardering uit voor het snelle besluitvormingsproces en het beschikbaar stellen van het krediet door de gemeenteraad. Harry: “Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we vandaag, 8 oktober 2016, slechts enkele maanden na het ondertekenen van de intentieovereenkomst dit nieuwe kunstgrasveld officieel in gebruik kunnen nemen”.

Maatregelen
Enerzijds is OSV blij met hun nieuwe veld, anderzijds maakt de club zich ook zorgen. “Waar rook is, is vuur. In afwachting van verder onderzoek treffen we alvast voorzorgsmaatregelen”, aldus Smeets.

Bij de voetbalclub in Oud-Beijerland zullen keeperstrainingen de komende tijd niet op het kunstgras worden gegeven, maar op natuurgras. Ook de jeugd traint op echt gras.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren