Strijen onderuit tegen Pelikaan

1 Min Read

vvstrijen_logo-kruizenZWStrijen – Na de verrassende overwinningen tegen koploper Heerjansdam en hoofdklasser RVVH voor de beker werd Strijen door Pelikaan met de neus op de feiten gedrukt en werden zij opeen 0-1 nederlaag getrakteerd.

In de eerste helft was Pelikaan de bovenliggende partij, maar was de beste kans voor Strijen; na voorbereidend werk van Aaron Peres Maria bood hij Desi Sanderse een ideale mogelijkheid de score te openen, maar zijn inzet ging voorlangs het domein van Pelikaan-doelman Cas Hagman.

In de tweede helft golfde het spel op en neer en bepaalde een strafschop de wedstrijd. Na een duwfout van Dennis de Man mocht Sharog Susani van scheidsrechter P.C. Vreeswijk vanaf de penaltystip Strijen-doelman Natoe dos Santos verschalken. Said Anouar kreeg de mogelijkheid de score te verhogen, maar zijn inzet belandde op de lat.

Door deze overwinning kwam Pelikaan in punten op gelijke hoogte met allebei 12 punten. Saillant detail is dat Pelikaan deze 12 punten in haar 4 uitwedstrijden behaalde- de 4 thuiswedstrijden gingen verloren.