Halve marathon Binnenmaas op zaterdag 12 november

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

afbeelding1MIJNSHEERENLAND – Roparunteam 92, “Binnenmaas Run for Life”, organiseert op zaterdag 12 november weer “De Binnenmaasloop”, een halve marathon rond de Binnenmaas.

Na onlangs de drekrace georganiseerd te hebben op het recreatieoord, is dit de volgende activiteit van het team. In het voorjaar van 2017 staan vervolgens nog een drietal crossen op het programma, waarvan eentje ook weer op het recreatieoord, een cross op het Hellegatsplein en weer de jaarlijks terugkerende cross op het eiland Tiengemeten, “De Tien van Tiengemeten”.

De opbrengst van de loop komt geheel ten goede aan de Stichting Roparun.

Naast de halve marathon staan er zaterdag 12 november ook een 5 en een 10 km loop op het programma, dus voor elke fanatieke loper of recreant wel een geschikte afstand. 

De start en finishlocatie zijn het Recreatieoord Binnenmaas. De start van de 5 en 10 km loop is om 10.00 uur, de start van de halve marathon is om 11.00 uur. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren