Klankbordgroep centrumplan ‘s-Gravendeel komt voor het eerst bij elkaar

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

15123319_1235970039798249_5876219024895656149_o‘s-Gravendeel – Maandagavond 21 november is de klankbordgroep centrumplan ’s-Gravendeel voor de eerste keer bij elkaar gekomen in zaal Concordia. In de klankbordgroep hebben vertegenwoordigers van omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden zitting.

De klankbordgroep is opgericht om mee te denken over de plannen voor de herinrichting van de openbare ruimte in het winkelgebied van ‘s-Gravendeel. Gemeente Binnenmaas heeft adviesbureau Stijlgroep in de arm genomen om studiemodellen te maken voor een verbetering van de openbare ruimte. 

Onder leiding van burgemeester André Borgdorff en Paul van Wijk van Stijlgroep is de klankbordgroep aan de slag gegaan om de goede en mindere punten van de openbare ruimte te benoemen. In een constructieve sfeer is met elkaar van gedachten gewisseld. Stijlgroep gaat de reacties verwerken in een volgend ontwerp dat opnieuw met de klankbordgroep zal worden besproken


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren