MUSEUM HOEKSCHE WAARD ZIET BELANG (INTER)NATIONALE VRIJWILLIGERSDAG OP 7 DECEMBER

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

131023 loesje-vrijwilligerHEINENOORD – Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier. Maar de grote diversiteit aan vrijwilligersactiviteiten is bij veel mensen nog onbekend. Op 7 december, internationale vrijwilligersdag, worden de ‘Meer dan handen’ vrijwilligersprijzen uitgereikt. Met deze prijzen zet het ministerie van VWS inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken zij hun waardering uit voor al die vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

Ook binnen de Hoeksche Waard zijn talloze vrijwilligers aan het werk op meerdere gebieden. Museum Hoeksche Waard in Heinenoord is zo’n organisatie die vrijwel volledig op vrijwilligers draait. Ondanks de inzet van vele mensen, heeft het museum nog altijd behoefte aan meer vrijwilligers. Met de nieuwe expositie Vak Werk toen en nu en de op handen zijnde erkenning als geregistreerd museum ontvangt het museum steeds meer individuele bezoekers en groepen. Informatie over alle vacatures is te vinden op www.museumhw.nl/extra.

Heeft u tijd beschikbaar naast uw baan of bent u gestopt met uw actieve loopbaan maar wilt u toch graag werkzaamheden blijven of gaan verrichten, denk dan eens na over het werk als vrijwilliger bij het dynamische Museum Hoeksche Waard.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken via telefoonnummer 0186 – 601535 (di t/m za tijdens kantooruren) of via e-mail [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren