L!CHT, kerstspecial voor kinderen in Willemstad

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

WILLEMSTAD – Op zaterdag 17 december staat Willemstad in het teken van L!CHT. Dit bijzondere evenement start om 16:00 uur in de Koepelkerk met de geweldige muzikale ondersteuning die ook bij B!RTH aanwezig is. Het kerstverhaal komt heel dichtbij als er onverwachte gasten worden verwelkomd in Willemstad. Maar…..door de decemberdrukte is er nergens plaats voor hen! Of… is er misschien toch nog ergens een plekje voor dit bijzondere paar?

In de wandelgangen wordt er al gefluister gehoord: Wat zou dat zijn: L!CHT? Het verrassingselement wat de ouderen bij B!RTH hebben, nu ook voor de kinderen? Het mag duidelijk zijn dat B!RTH in ieder geval is aangeslagen, want fenomenaal snel waren de kaarten uitverkocht. Wat zou het mooi zijn als na afloop ook de kinderen naar buiten kwamen met: “Wow!! Dat was gaaf! Zo’n kerstfeest wil ik volgend jaar weer!!”

De voorstelling is bestemd voor peuters en basisschoolkinderen, waarbij uiteraard ook vaders, moeders, opa’s en oma’s welkom zijn. Kaarten hiervoor zijn (nog) verkrijgbaar bij boekhandel het Rozemarijntje à € 2,50. Hiervoor kan niet gereserveerd worden, want helaas geldt ook hier: op is op! Na afloop krijgen de kinderen L!CHT (een lampion) uitgereikt om aansluitend deel te nemen aan de fakkeltocht, die door de horeca wordt georganiseerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren