Heel Klaaswaal bakt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

KLAASWAAL – Op zaterdagmiddag 14 januari 2017 houdt Oranjevereniging Klaaswaal haar ledenvergadering in de Hoeckenisse school aan de Molendijk 55 in Klaaswaal waarin wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en inzicht wordt gegeven in de bestuurlijke en financiële positie van de vereniging. Ook worden de activiteiten voor 2017 besproken.

Voorafgaand aan de ledenvergadering is iedereen van harte welkom bij de bakwedstrijd die de Oranjevereniging voor het dorp heeft georganiseerd. Onder de titel “heel Klaaswaal bakt” worden de Klaaswaalse inwoners uitgenodigd hun zelfgebakken taart te laten keuren door een jury. Het lekkerste baksel en de mooiste en de meest originele taart kunnen rekenen op een leuke prijs.  Aansluitend vindt dan, onder het genot van een kopje koffie of thee met taart de ledenvergadering plaats.

Het programma ziet er die middag als volgt uit:

  • Inleveren taarten tussen 14:00-14:30 uur
  • Prijsuitreiking 15:30 uur
  • Ledenvergadering 16:00 uur

Meedoen aan “heel Klaaswaal bakt” kan nog! Meld u vóór 5 januari 2017 aan via [email protected] of telefonisch via voorzitter Hans Engels 06-20324081.

Wilt u niet meedoen aan de bakwedstrijd, maar lijkt het u leuk om een kijkje te komen nemen? U bent van harte welkom vanaf 15:00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren