Vrijwilligersprijs Strijen voor Joost van der Ree

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Maandagavond 2 januari 2017, reikte burgemeester Jan Waaijer tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Strijen, aan de 74-jarige mijnheer Joost van der Ree de Vrijwilligersprijs 2016 uit.

Onder luid applaus baande winnaar Joost van der Ree zich een weg door de menigte naar voren. Daar overhandigde burgemeester Jan Waaijer hem een mooi kunstwerk. Een pluim met bladeren van glas gestoken op een voet van keramiek. Ook deze keer weer speciaal vervaardigd door kunstenares Mieke van Alphen uit de Mookhoek.

Ook de twee andere genomineerden: Marjolein Kruijthof en Ed Groenhoff werden in het zonnetje gezet door Waaijer. En er was applaus, een oorkonde en een mooie bos bloemen.

,,Met deze Vrijwilligersprijs en nominaties willen we graag onze waardering uitspreken voor álle vrijwilligers in de gemeente Strijen. En dat zijn er veel. Geweldige mensen, die zich belangeloos inzetten voor de gemeenschap. En of dat nu veel, weinig, groot of klein is, het is allemaal even belangrijk. Dank jullie wel allemaal!”

Foto: Mary Romijn Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren