Tentoonstelling Vak Werk toen en nu in Museum Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
HEINENOORD – Stap vanuit het verleden in hedendaagse technieken van vijf verschillende ambachten in Museum Hoeksche Waard. Centraal op deze tentoonstelling staan LandbouwHoutbewerkingKraamzorgWaterbeheer en Fotografie. In de expositie worden veel objecten uit de eigen collectie getoond, die al een tijd niet meer te zien waren voor het publiek. De ambachten en beroepen zijn gekoppeld aan hedendaagse bedrijven en organisaties in de Hoeksche Waard. 
 

Volwassenen die voorheen een bepaald vak uitoefenden, zullen versteld staan van hedendaagse technieken op hun vakgebied.

‘Vak Werk toen en nu’ is zeker ook interessant voor kinderen. Aan de hand van meten is weten – gissen is missen, komen ze tijdens een bezoek aan de tentoonstelling van alles te weten. Zo verwerven ze enige kennis over oude ambachten en nieuwe technieken en leren zij het cultureel erfgoed te waarderen.

Het museum organiseert tal van activiteiten rondom deze tentoonstelling voor bezoekers van alle leeftijden. Ontdek het totaal aanbod van rondleidingen, lezingen, kinderactiviteiten en meer op deze website. Zien we u ook? Een impressie middels een korte film van Vak Werk toen en nu vindt u hieronder.

  • Datum zaterdag 1 oktober 2016 10:00 – zondag 1 oktober 2017 17:00
  • Locatie Museum Hoeksche Waard – Dorpsstraat 13, 3274 BB Heinenoord
  • Telefoon 0186-601535
  • Email [email protected]
  • Website www.museumhw.nl

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren