WhatsApp Buurtpreventiebordjes in Nieuw-Beijerland opgehangen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NIEUW-BEIJERLAND – Op uitnodiging  van  Dorpsvereniging De Filopopers uit Nieuw-Beijerland heeft burgemeester Stoop op maandag 9 januari in het bijzijn van een aantal bestuursleden van de dorpsvereniging en de wijkagent, het eerste WhatsApp Buurtpreventiebordje opgehangen aan de lichtmast nabij de Handelstraat op het  bedrijventerrein in Nieuw-Beijerland. Het andere bordje komt aan een lichtmast bij het bebouwde kom bord aan de Dorpsweg.

Eind 2015 heeft de dorpsvereniging De Filopopers  een WhatsApp groep aangemaakt met de naam WABP Nieuw-Beijerland. Inwoners kunnen op deze manier meehelpen om hun buurt veiliger te maken. Zodra men iets verdachts ziet of hoort, zoals (vermoedens van) inbraak, oplichting, vernieling, straatroof, bedreiging of mishandeling dan kan men eenvoudig via zijn WhatsApp groep een melding maken. Op die manier is iedereen in de buurt direct op de hoogte.

De WABP Nieuw-Beijerland is  gekoppeld aan de WABP van Goudswaard, Zuid-Beijerland en Numansdorp.

Kijk voor meer informatie en spelregels op www.filopopers.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren