Opening Futurahuis in Oud-Beijerland door burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Amper acht maanden geleden werd de eerste paal geslagen (op 19 mei 2016 door wethouder Ina van der Werf-Weeda); vandaag – woensdag 11 januari 2017 – vond onder grote belangstelling de officiële opening plaats van het Futurahuis in Oud-Beijerland. Met de overhandiging van een symbolische sleutel aan het kersverse beheerderechtpaar Toine en Monique IJpelaar, in aanwezigheid van directeur Futurazorg Fons Voormeeren, verklaarde burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld het nieuwe pand in Poortwijk III officieel voor geopend. Nog deze maand nemen de eerste bewoners hun intrek in het Futurahuis.

Met de opening/ingebruikname van het nieuwe pand beschikt Futurazorg over woonzorgvoorzieningen in vier verschillende plaatsen, namelijk: Oudewater, Waalwijk, Nieuwveen en Oud-Beijerland. 

De drie pijlers onder Futurazorg zijn wonen, zorgen en leven. Dit sluit naadloos aan bij de missie: het leveren van kwalitatieve zorg aan senioren die enerzijds nog redelijk kunnen functioneren anderzijds zorgbehoefte kennen door afnemende lichamelijke en psychische krachten.

Futurazorg heeft voor deze senioren een woon- en zorgconcept ontwikkeld dat tegemoet komt aan de persoonlijke wensen en zorgbehoefte. Met de bedoeling dat dat de senior op een zo gewoon mogelijke manier door kan met zijn of haar leven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren