Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers voor diverse functies op Tiengemeten

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

TIENGEMETEN / NIEUWENDIJK – Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwilligers die voor het eiland Tiengemeten het Infopunt Natuurmonumenten/ Nationaal Landschap Hoeksche Waard gaan bemensen. Wil jij het visitekaartje van het bijzondere eiland Tiengemeten zijn? Het eerste aanspreekpunt voor bezoekers?

Dan zijn deze vacature’s misschien iets voor jou!

Vrijwilliger onderhoudsploeg Speelnatuur

Speelnatuur Tiengemeten is op zoek naar vrijwilligers die de huidige onderhoudsploeg komen versterken. Heb jij groene vingers en vind je het leuk om in een gezellige vrijwilligersgroep buiten bezig te zijn? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Vrijwilliger Informatiepunt Tiengemeten

Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwilligers die voor het eiland Tiengemeten het Infopunt Natuurmonumenten/ Nationaal Landschap Hoeksche Waard gaan bemensen. Wil jij het visitekaartje van het bijzondere eiland Tiengemeten zijn? Het eerste aanspreekpunt voor bezoekers? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Vrijwilliger Speelnatuur Tiengemeten

Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwilligers die Speelnatuur op het eiland Tiengemeten gaan bemensen. In Speelnatuur kunnen kinderen op maar liefst 4,5 hectare ravotten, klauteren en vlotten bouwen. Zo maken zij op een speelse manier kennis met de natuur.
Locatie: Tiengemeten

Vrijwilliger winkel/kiosk Tiengemeten

Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwilligers die voor het eiland Tiengemeten de winkel gaan bemensen. Wil jij het visitekaartje van het bijzondere eiland Tiengemeten zijn? En vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!
Locatie: Tiengemeten

Vrijwilliger bezoekerscentrum Tiengemeten

Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwilligers die voor het eiland Tiengemeten het bezoekerscentrum gaan bemensen. Wil jij het visitekaartje van het bijzondere eiland Tiengemeten zijn? Vind je het leuk om voorlichting en informatie te geven aan bezoekers? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Vrijwillige excursieleider Tiengemeten

Lijkt het je leuk om mensen te laten beleven wat voor moois er op Tiengemeten te zien is? En weet je veel over de natuur en heb je interesse in cultuurhistorie? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! 
Locatie: Tiengemeten

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren