Wil jij de redactie van de nieuwswebsite’s van de Hoeksche Waard en Drechtsteden komen versterken ?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Regio  – Hoeksch nieuws de grootste online nieuwsvoorziening van de Hoeksche Waard met het laatste en beste nieuws uit de Hoeksche Waard en de nieuwe website Drechtsteden Nieuws voor de regio Drechtsteden zijn op zoek naar redactieleden voor de website’s Hoeksch Nieuws en Drechtsteden Nieuws.

De websitem’s Hoeksch Nieuws en Drechtsteden Nieuws wordt gerund door vrijwilligers die dagelijks in hun vrije tijd veel aandacht besteden aan deze mooie site en Facebookpagina’s.

Vind je het leuk om te schrijven, te fotograferen of te filmen over dingen die in de regio Hoeksche Waard en Drechtsteden gebeuren of op de planning staan of heeft u mooie verhalen van vroeger en lever je graag een bijdrage aan de nieuws site van de Hoeksche Waard en Drechtsteden ?

Stuur dan een mailtje naar [email protected]  en wie weet ben jij ons nieuwe redactielid voor de site www.hoekschnieuws.nl en / of www.drechtstedennieuws.nl !


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren