Wervelend benefietconcert marinierskapel der Koninklijke Marine brengt 3000 euro op voor dolfijntherapie voor kinderen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Heinenoord – Op vrijdag 10 maart jl. verzorgde de marinierskapel der Koninklijke Marine een bevlogen benefietconcert voor Stichting Twarne.

Met de ouverture van Wagners Der fliegende Holländer direct gevolgd door filmmuziek van The Pirates of the Caribbean maakte majoor der marinierskapel Arjan Tien, de nieuwe dirigent, zijn debuut en gaf direct zijn visitekaartje af. Het zichtbaar geïnspireerde orkest volgde nauwgezet de felle slag en de pittige tempi van haar nieuwe maestro.
De bijna afscheid nemende trompettist Nanouck Brassers schitterde met de bekende Mas que Nada en ook vocalist Humphrey Campbell bracht met zijn heerlijke groove, energie en voice het publiek in vervoering.

De opbrengst van het benefietconcert is ongeveer € 3.000,-. Deze opbrengst is ten bate van Stichting Twarne, die hiermee weer een gezin uit de Hoeksche Waard financieel zal steunen om met hun kind(eren) dolfijntherapie te kunnen volgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren