Arie Voordendag overleden, Arie was een Strijenaar in hart en nieren

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Bedroefd heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen kennisgenomen van het overlijden op 21 maart jl. van de heer Arie G. Voordendag.

De heer Voordendag werd 77 jaar, was een Strijenaar in hart en nieren en stelde zich onvoorwaardelijk in dienst van de gemeente én de gemeenschap van Strijen. Hij was in de periode 1966 – 1986 gemeenteraadslid, waarvan vier jaar als wethouder. Tevens maakte hij vanaf de oprichting in 1999, tot aan zijn overlijden, onderdeel uit van de lokale monumentencommissie en was actief voor Museum het Land van Strijen en directeur van zorgcentrum de Hoge Weide . 

Het gemeentebestuur van Strijen herinnert hem als een bekwame bestuurder en zeer gedreven en betrokken bij alles wat zich in de gemeente Strijen afspeelde.

De redactie van Hoeksch Nieuws wenst zijn vrouw Corrie, kinderen en kleinkinderen, alsmede andere naasten veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

Foto: Piershil.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren