Wijkschouw in de wijk Over de Keen in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Dinsdagmiddag 28 maart aanstaande brengt het college van de gemeente Strijen een bezoek aan de wijk Over de Keen. Deze zogenaamde wijkschouw is bedoeld om samen met bewoners te onderzoeken waar de veiligheid en leefbaarheid in de wijk verder te vergroten is. Ook het aanhalen van de contacten is een belangrijke doelstelling.

Tijdens een wandeling door de wijk kijken B&W en medewerkers van de gemeente ter plaatse, eventueel met bewoners, naar mogelijke knelpunten. Ook vindt er overleg plaats om te bepalen op welke wijze de gemeente eventuele verbeteringen kan doorvoeren. 

Op de schouw volgt woensdag 12 april nog een wijkcontactavond. Alle vragen, klachten en ideeën die het schouwteam op straat tegenkomt koppelen zij dan terug met de bewoners. De wijkcontactavond wordt gehouden in het gemeentehuis en begint om 20.00 uur. De uitnodigingen voor de wijkcontactavond zijn deze week verzonden.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren