Ondertekening uitvoeringsprogramma Centrummanagement Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Stichting Centrummanagement Oud-Beijerland in het algemeen en centrummanager Sem den Hollander kunnen ook de komende vier jaar weer ‘vol aan de bak’. Om alle inspanningen en werkzaamheden te continueren, zetten wethouder Harry van Waveren en stichtingsvoorzitter Henk Preesman hun handtekening onder het . Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis op woensdag 29 maart 2017.

Van links naar rechts: Sem den Hollander (centrummanager), Karen de Groot (regisseur economische zaken), Harry van Waveren (wethouder), Henk Preesman (Gentleman Mode), Ine Lieman (Hema) en Arno Westdijk (Bibelot).

Samenwerking
Stichting Centrummanagement richt zich onder meer op een goede samenwerking tussen gemeente(bestuur) en de ondernemers in – zoals de naam al doet vermoeden – het centrum van Oud-Beijerland. Daarnaast worden plannen bedacht, tal van (ludieke) acties uitgevoerd, communicatie- en marketingstrategieën ontwikkeld om het winkelhart van Oud-Beijerland op de kaart te zetten en te promoten. En met succes!

Zowel wethouder Van Waveren als het bestuur van stichting Centrummanagement zien de komende periode met vertrouwen tegemoet. “Want als iets duidelijk is, dan is het wel dat het bouwen aan je imago een kwestie van jaren is. Van volhouden en doorgaan”, aldus Harry van Waveren. “Ik zet dan ook graag mijn handtekening onder dit uitvoeringsprogramma”. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren