Naast lintje ook een bronzen beeld voor 93-jarige meneer J. (Jan) Bouma uit Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Voor de 93-jarige meneer J. (Jan) Bouma uit Mijnsheerenland kon het vandaag (woensdag 26 april) niet op! Kreeg hij ’s morgens in het gemeentehuis van Binnenmaas te horen dat hij benoemd is tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau; ’s middags wachtte hem nog een verrassing: een feestelijke bijeenkomst in het Odensehuis in Oud-Beijerland, waar hij naast waarderende woorden ook een bronzen beeld uit handen van wethouder Ina van der Werf-Weeda ontving.

Met dit ‘bronzen’ geschenk spreekt het gemeentebestuur van Oud-Beijerland dank uit voor de inzet van meneer Bouma bij de totstandkoming (initiatiefnemer) van het Odensehuis Hoeksche Waard in Oud-Beijerland. En ondanks zijn hoge leeftijd treedt hij nog steeds op als ambassadeur. “Het Odensehuis”, zo schetste de wethouder, “is een enorm gewaardeerde voorziening voor beginnend dementerenden, hun partners en mantelzorgers in de Hoeksche Waard, maar zou er zonder de onvermoeibare inzet van Jan Bouma hoogstwaarschijnlijk niet zijn geweest”.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren