Senioren in Cromstrijen kunnen hun rijvaardigheden opfrissen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

CROMSTRIJEN – Donderdag 8 juni 2017 organiseert Veilig Verkeer Nederland samen met de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Hoeksche Waard in de gemeente Cromstrijen een opfriscursus rijvaardigheid voor senioren.

Om de rijvaardigheid van senioren in de auto op te frissen dan wel bij te scholen, organiseren Veilig Verkeer Nederland en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Hoeksche Waard een opfriscursus Rijvaardigheid voor senioren. De cursus is bedoeld voor inwoners van Cromstrijen van 65 jaar en ouder, die in het bezit zijn van een auto en een B-rijbewijs. De locatie van de cursus op donderdag 8 juni 2017 is in de Hoeckenisse, Molendijk 55, 3286 BG  Klaaswaal.

Opfrissen kennis rijvaardigheid

Tijdens deze cursus krijgt u gedurende een uur voorlichting over de laatste nieuwe verkeersregels.

Een ervaren instructeur rijdt mee als de deelnemer in de eigen auto een rijvaardigheidsrit door de omgeving maakt. De instructeur geeft tijdens de rit praktische tips, zodat de automobilist zo lang mogelijk veilig aan het verkeer kan blijven deelnemen. Ook het nieuwe rijden (milieubewust en energiezuinig) wordt besproken.

Na afloop krijgt de deelnemer een gratis boekje mee met alle geldende verkeersregels en tekens. Een reactietest en een oogmeting maken ook deel uit van het programma. De kosten bedragen €15,00 per persoon, dit is inclusief 2 consumpties.

Meedoen?

U kunt zich inschrijven voor de ochtendsessie van 8.30 uur tot 12.00 uur of de middagsessie van 13.00 uur tot 16.30 uur. Inschrijven kan tot uiterlijk 31 mei 2017 bij VVN, mevrouw L.de Jong, per mail: [email protected] of per telefoon: 0184-68 53 17.

Bij afwezigheid kunt u een bericht inspreken. Na aanmelden ontvangt u een uitnodigingsbrief.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren