Verliching voor het Laningpark in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
wethouders Ina van der Werf en Harry van Waveren poseren met twee jeugdige skaters onder de nieuwe lichtmast op de skatebaan in het Laningpark.
wethouders Ina van der Werf en Harry van Waveren poseren met twee jeugdige skaters onder de nieuwe lichtmast op de skatebaan in het Laningpark.

OUD-BEIJERLAND – Met het plaatsen van aansluitkasten voor elektriciteit/water in het Laningpark en lichtmasten bij de skatebaan zijn in ieder geval twee wethouders blij: wethouder Ina van der Werf-Weeda, omdat daarmee een, tijdens het jongerendebat geuite, wens in vervulling gaat van jeugdige skaters én wethouder Harry van Waveren, omdat dit een welkome uitbreiding betekent van de evenementenvoorzieningen in het Laningpark. Als dat geen win-winsituatie is!

Organisatoren van (grootschalige) evenementen als Parkdagen, Volleybaltoernooi et cetera zijn dus voortaan qua stroomvoorziening niet meer aangewezen op een aggregaat, maar kunnen gebruikmaken van de aansluitkasten voor elektriciteit (zowel 230 als 400 Volt). Daarnaast zijn er aansluitkasten voor drinkwater gerealiseerd en maakt de mogelijkheid om een toiletwagen met directe ‘afwatering’ op het riool te plaatsen bij het terrein van de Jeu de Boulesvereniging het gebruik van een mobiele dixi overbodig.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren