Stichting De Overbrugging viert 12,5 jarig jubileum

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Twee keer per jaar organiseert Stichting De Overbrugging een vrijwilligersavond. De vrijwilligersavond op donderdag 8 juni was extra bijzonder. De stichting viert dit jaar namelijk haar 12,5 jarig jubileum en daar werd uitgebreid bij stilgestaan. Wethouder Ina van der Werf-Weeda sprak haar waardering uit voor het werk van de stichting én het werk van de vrijwilligers. Van voorzitter Arie van Pelt ontving zij het eerste exemplaar van de nieuwsbrief van de stichting.

De wethouder gaf tijdens haar toespraak aan dat het ontzettend belangrijk is wat de vrijwilligers doen: “Het gemeentebestuur heeft heel veel waardering voor het vele werk dat u verricht en voor de manier waarop u dat doet.” Elke week heeft Stichting De Overbrugging 50 tot 60 vrijwilligers nodig om de werkzaamheden uit te voeren.

Ook sprak de wethouder vol lof over het werk van de stichting en de sfeer onderling. “Je voelt het al als je hier binnenstapt: je mag er zijn, wie je ook bent. En dat voelt goed.”

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren