17 EN 18 JUNI IS STAP UIT JE STAD-WEEKEND!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

REGIO – Maar liefst 40 enorm leuke uitstapjes op een presenteerblaadje, dat biedt Stap uit je Stad in het weekend van 17 en 18 juni. Actief, recreatief, cultureel én voor alle leeftijden. Voor een uur, een dagdeel of een hele dag. Allemaal in mooie buitengebieden zoals o.a. de Hoeksche Waard van de regio Rotterdam en Den Haag waarvan u het bestaan niet eerder ontdekte!

Met Stap uit je Stad willen de 21 gemeenten in de regio de stedelingen laten ervaren hoeveel leuks er te doen is in hun eigen ‘achtertuin’. Van Voorne Putten tot Midden Del and, van Maassluis tot Krimpenerwaard. In elke uitje werken een aantal organisaties samen aan een zo leuk mogelijk aanbod. Sommige activiteiten zijn actief: etsen, kanoën, suppen, klimmen, raften, boogschieten, speuren, trailrunning, powerkiten en meer.
Andere meer recreatief: lopend, per (huur) ets, per uisterboot, waterbus of per eend (2CV) genieten van de prachtige omgeving en smullen van lokale heerlijkheden. Weer andere uitjes zijn cultureel: met kunstroutes en tochten langs historische gebouwen. Voor elke leeftijd is er iets te doen. Van niet duur tot gratis. In totaal zijn er 40 uitstapjes die je niet alleen een heel leuke tijd bieden, maar waardoor je ook je directe woonomgeving van haar mooiste kant leert kennen. Wie op 17 en 18 juni binnen blijft, doet zichzelf tekort! Dus Stap uit je Stad!

De 40 uitjes zijn te vinden en te boeken op de website van Stap uit je Stad: www.StapUitJeStad.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren