Herdenkingsrit voor overleden Max Leeuwenhage 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Marc van der Stelt - MS Fotografie

HOEKSCHE WAARD – Zaterdagmiddag 17 juni a.s. houdt de scooterclub HW Riders een herdenkingsrit voor de overleden Max Leeuwenhage. De 16-jarige Leeuwenhage kwam onlangs om het leven, toen zijn scooter en een auto op de Trambaan met elkaar in botsing kwamen.

De route start om 13.30 uur bij Alcazar Events in Puttershoek. De deelnemers rijden langs Recreatieoord Binnenmaas naar de Westdijk en halen daar de ouders van Max Leeuwenhage op. Zij rijden ook mee in de stoet. Daarna gaat de route via Westmaas, Maasdam en Cillaarshoek via de Hoekseweg naar de kruising Molenwegje-Trambaan in Strijen waar de deelnemers aan de tocht een half uur stilstaan.

Daarna vervolgen ze de rit via de Oud-Bonaventurasedijk, terug naar de N217. De rit eindigt ongeveer rond 16.00 uur bij de Barendrechtse brug. Er rijden verkeersregelaars mee die het verkeer regelen.

Doorgaand verkeer

Vanwege het stilhouden op de kruising Molenwegje-Trambaan ontstaat er tussen 14.00 uur en 15.00 uur hinder voor het doorgaande verkeer op de Trambaan. Het verzoek is hiermee rekening te houden en op dat moment eventueel een andere route te kiezen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren