Freek Naaktgeboren vrijgesproken voor overtreden van Belastingwet, Thermen Binnenmaas hoopt dat horecavergunning nu snel geregeld is!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Thermen Binnenmaas hoopt dat dit terras weer snel vol zal zitten met mensen die wat kunnen eten en drinken uit eigen keuken.

‘s-Gravendeel – De rechter heeft Freek Naaktgeboren uit ‘s-Gravendeel vrijgesproken van het overtreden van de belastingwet. De grondeigenaar van Thermen Binnenmaas en sportcentrum FS Fitness, hoeft hierdoor geen navordering of boetes te betalen. Tevens is het beslag op de panden van sportcentrum en de Thermen per direct opgeheven.

Thermen Binnenmaas hoopt dat dit terras weer snel vol zal zitten met mensen die wat kunnen eten en drinken uit eigen keuken.

Door de vrijspraak hoopt Freek Naaktgeboren dat de gemeente Binnenmaas nu wel de horecavergunning zal verlenen. Sinds de opening van de Thermen Binnenmaas in ‘s-Gravendeel is de Thermen al in strijd met de Gemeente Binnenmaas over het verstrekken van de horeca vergunning. 

Momenteel kunnen bezoekers wel gewoon eten en drinken bestellen via een bezorgdienst. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren