Open Water Wedstrijd in De Binnenmaas op zaterdag 8 juli 2017.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Mijnsheerenland – Op zaterdag 8 juli 2017 vindt de Open Water Wedstrijd in De Binnenmaas plaats vanuit de haven van het recreatieoord. Dit evenement wordt, in navolging van vorig jaar, mede mogelijk gemaakt door Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ‘s-Gravendeel. Het is dit jaar de 40e editie van dit goed georganiseerde KNZB-evenement welke je als wedstrijd- en of recreant zwemmer(ster) niet kan/mag missen!

Een open water wedstrijd is een wedstrijd in het buitenwater, in dit geval in het water van De Binnenmaas. Vanaf de haven op het recreatieoord wordt er gestart in de richting van Maasdam. Met afstanden van 250, 500, 1.000, 2.000 en 5.000 meter kan iedereen een mooie uitdaging aangaan.

Meer informatie is terug te vinden op de website van de stichting OWW De Binnenmaas en hun eigen pagina op Facebook. Voor het laatste nieuws hoef je alleen maar op ‘vind ik leuk’ te klikken.

Namens het bestuur van OWW De Binnenmaas zijn jullie van harte welkom en zien jullie graag als deelnemer verschijnen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren