CSG De Waard en Kivido bieden met De KinderWaard een samenhangend aanbod aan voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar 

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Woensdag 5 juli maakte CSG De Waard en Kivido bekend dat zij een samenwerking aangaan onder de naam De KinderWaard. De KinderWaard biedt vanuit één visie opvang, onderwijs en ontwikkeling aan voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Het is een samenhangend aanbod, waarbij het ook gaat om ontspanning én samenleven. ‘De kinderen worden bij De KinderWaard uitgedaagd om zichzelf en de wereld te ontdekken en nieuwe leerervaringen op te doen.’, aldus Bert Tuk (voorzitter College van Bestuur CSG De Waard).

Op dit moment wordt er al samengewerkt op diverse locaties in Oud-Beijerland, Puttershoek en Klaaswaal. Vanaf 1 september opent De KinderWaard haar deuren in Numansdorp. ‘Om de ontwikkelingen van de kinderen te stimuleren, maar ook om het aanbod aan activiteiten voor de kinderen te vergroten, nodigen wij anderen (zoals sportverenigingen, peuterspeelzalen etc.) uit zich aan te sluiten bij ons initiatief. Iedereen die een meerwaarde kan bieden waar het gaat om de ontwikkeling van kinderen en onze gemeenschappelijke waarden onderschrijft, is welkom’, aldus Stefanie Verrijp (directeur Kivido). 

Landelijk wordt er steeds meer samenwerking gezocht tussen scholen, kinderopvangorganisaties en andere partijen om kinderen een gezamenlijk aanbod te kunnen bieden voor de hele dag. Ook in de Hoeksche Waard wordt deze samenwerking aangegaan. CSG De Waard en Kivido werken samen en bieden onder de naam De KinderWaard vanuit één visie opvang en onderwijs aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. De KinderWaard biedt de kinderen een samenhangend aanbod, waarbij het gaat om opvang, onderwijs en ontspanning én samenleven. 

De KinderWaard 

Bij De KinderWaard staat de ontwikkeling van kinderen van 0 tot en met 12 jaar centraal. Ieder kind is welkom. Wij dagen hen uit om zichzelf en de wereld te ontdekken en nieuwe dingen te leren. Wij bieden hen een divers pakket met (extra) activiteiten aan en ondersteunen hen in hun ontwikkeling. Wij doen dat met enthousiasme en oprechte betrokkenheid. En vooral samen met de ouder(s)/verzorger(s). 

De KinderWaard staat open voor samenwerkingspartners. Dit om het aanbod van activiteiten voor de kinderen te vergroten, maar ook om de kwaliteit en verdere ontwikkeling te bevorderen. Bij De KinderWaard staan de behoeftes van ouders en de ontwikkeling van de kinderen centraal. Ieder die daarbij kan helpen (sportverenigingen, peuterspeelzalen etc.) en die dit principe uitstraalt, is welkom om aan te sluiten. 

Meer informatie

Voor meer informatie over De KinderWaard kunt u contact opnemen met: – Bert Tuk; telefoonnummer (0186) 621 461 en mailadres [email protected]. – Stefanie Verrijp; telefoonnummer (0186) 620 342 en mailadres: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren