Gemeente Info Korendijk week 33

Redactie Hoeksch Nieuws
5 Min Read

KORENDIJK – DE Gemeente Info Korendijk week 33.

Bekendmakingen

Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, hebben ontvangen:

  • Voor: het bouwen van een loods
  • Locatie: Thomas Edisonstraat (kavel 5) in Zuid-Beijerland (3284)
  • Datum ontvangst: 7 augustus 2017

//

  • Voor: het bouwen van een bedrijfspand en bedrijfswoning
  • Locatie: Thomas Edisonstraat (kavel 9) in Zuid-Beijerland (3284)
  • Datum ontvangst: 14 augustus 2017

De bedoeling is u te attenderen op bestaande plannen voor activiteiten in uw omgeving. In dit stadium kunnen nog geen bezwaren worden ingediend.

Verleende omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunningen hebben verleend:

  • Voor: het bouwen van een aanbouw
  • Locatie: Bloesem 1 in Nieuw-Beijerland (3264PC)
  • Datum besluit: 09-08-2017
  • Datum verzonden: 09-08-2017

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na verzenddatum van het besluit hiertegen bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Voorstraat 31, 3265 BT Piershil. 

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis te Piershil. De beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 09.00 uur tot 12.00 uur en op afspraak.

Kennisgeving verlengingsbesluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben besloten voor de volgende aanvraag de beslistermijn te verlengen met een termijn van maximaal 6 weken:

  • Activiteit: het wijzigen van het gebruik van het koetshuis
  • Locatie: Dorpzigt 3 in Zuid-Beijerland
  • Door dit besluit is de nieuwe uiterste beslisdatum 23 september 2017.

Kennisgeving overeenkomst Oudendijk 6a Piershil

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken op grond van artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeente Korendijk en de heer W. Boender een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten ten behoeve van het wijziging van de bestemming van het perceel aan de Oudendijk 6a te Piershil.

In de overeenkomst worden de wederzijdse verplichtingen, het verhalen van de kosten en het inpassen van het glastuinbouwbedrijf, vastgelegd.

Conform het gestelde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening ligt vanaf 21 augustus 2017, gedurende 6 weken, een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ter inzage. Tegen de overeenkomst kunnen geen zienswijze/bezwaren worden ingediend.                                                             

Piershil, 18 augustus 2017 

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit

De toetsing van bouwplannen aan redelijke eisen van welstand is openbaar en vindt voor onze gemeente plaats in de even weken op de dinsdagmorgen om 9.30 uur, in het gemeentehuis van Korendijk. Belanghebbenden en/of geïnteresseerden worden op verzoek in de gelegenheid gesteld om bij de zitting aanwezig te zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Dienstverlening.

Besluiten

De onderstaande besluiten zijn genomen na een zorgvuldige afweging van alle belangen. Toch kan het zijn dat u tegen één van deze besluiten bezwaar heeft. U kunt binnen zes weken nadat de beschikking is verzonden of uitgereikt bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, de burgemeester of de raad (degene die het besluit heeft genomen). Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en tenminste bevatten: naam en adres van indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht, en de gronden van het bezwaar.

Het indienen van een bezwaarschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt opgeschort. Om dat te bereiken kan naast een bezwaarschrift ook een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam (locatie Dordrecht), Administratie Team B (Overig bestuursrecht en voorlopige voorzieningen), Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd.

Algemene Plaatselijke Verordening(de burgemeester)

Vergunning

  • voor het organiseren van een verkoopdag met een rommelmarkt op 7 oktober 2017 ter hoogte van de kerk van de gereformeerde gemeente Nieuw-Beijerland aan de Dorpsgaard (verzonden 09-08-2017)
  • voor het organiseren van een oogstdag op 2 september 2017 op het eiland Tiengemeten (verzonden 11-08-2017)
  • voor het organiseren van een hippisch concours de Zilveren Mustang op 1, 2 en 3 september 2017 aan de Schoutsdijk 22, 3284 LR Zuid-Beijerland (verzonden
    16-08-2017)

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren