Geslaagde BBQ voor Zonnebloem gasten uit Korendijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PIERSHIL – Ook dit jaar was de afdeling Zonnebloem Korendijk voor de afsluitende BBQ weer te gast bij de familie Kranenburg in Piershil. De Zonnebloemvrijwilligers organiseerden voor hun gasten een heerlijke BBQ,  waarvan volop genoten werd. De stemming zat er goed in, het was een gezellig samenzijn.

De heer Kranenburg heeft enkele gasten rondgereden in zijn boomgaard, wat zeer werd gewaardeerd.

Op het bedrijf van de familie Kranenburg worden ook bijen gehouden. Na een interessante uitleg hierover gaf de heer Kranenburg nog een demonstratie honing slingeren.Na afloop bedankte de voorzitter de familie Kranenburg hartelijk voor hun gastvrijheid en wenste alle gasten van de Zonnebloem een fijne zomerperiode toe.

Heeft u belangstelling om vrijwilliger te worden of als gast bij de Zonnebloem Korendijk te komen, kijk dan eens naar de website van de afdeling Korendijk, www.zonnebloem.nl/korendijk.

De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een fysieke beperking en eenzame mensen, zodat zij zo lang mogelijk deel kunnen blijven nemen aan onze samenleving.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren