Bijzondere “Beijerlandsche Berichten” van de Historische Vereniging.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – De Historische Vereniging Oud-Beijerland verrast een ieder weer met een themanummer in september van het huisorgaan “Beijerlandsche Berichten”, dit nummer samengesteld doorDineke Dijkshoorn staat vol met beelden van Oud- Beijerland toen en hoe het ooit was in Combinatie met de huidige situatie.

Burgemeester Hermans van het Spuidorp ontving uit handen van voorzitter Pieter Jan in `t Veld het eerste exemplaar. Voor een ieder die zich bij de kraam tijdens open monumentendag/ jaarmarkt inschrijft als lid van de vereniging, ontvangt dit kleurige naslagwerk. Volgens penningmeester

Henk Dijkstra hoeft niemand dit te laten, want voor € 10,– per jaar bent u al lid van de Historische Vereniging, en ontvangt u 4x per jaar de “Beijerlandsche Berichten” vol met verhalen over de rijke historie van het dorp.

Op de kraam tijdens de markt zijn de beelden op groot formaat te zien.

De vereniging blijft die dag de aandacht trekken van de Oud-Beijerlanders want er is ook een prijsvraag. Met  een grote foto van 4 reeds afgebroken woningen, de vraag is waar stonden deze woningen precies? Voor de uiteindelijke winnaar ligt later een leuke prijs klaar. Dus alle reden om de kraam van de vereniging te bezoeken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren