Dagtocht naar Delft

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – De werkgroep culturele uitstapjes van Welzijn Hoeksche Waard organiseert op woensdag 27 september een dagtocht naar Delft.

Lezing

Voorafgaande aan de dagtocht naar Delft organiseert de werkgroep culturele uitstapjes van Welzijn Hoeksche Waard twee lezingen in de Gravin.
Op dinsdag 12 september is er van 10.00 – 12.00 uur een lezing over Johannes Vermeer en op dinsdag 19 september is er van 10.00 – 12.00 uur een lezing over de Oude Kerk in Delft.
Deelname aan een lezing kost € 3,50 (inclusief eenmaal koffie/thee).

De dagtocht

Bij aankomst in Delft krijgen we eerst koffie/thee met een stuk appeltaart in het Stads-koffyhuis. Daar liggen ook kaartjes klaar voor de Delft City Shuttle, waarvan gebruik gemaakt kan worden om de stad in te gaan en bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het Vermeer Centrum Delft of de Oude Kerk.

Ter afsluiting van het bezoek aan Delft komen we weer bij elkaar in het Stads-koffyhuis voor een hapje en een drankje.
De kosten voor deze dagtocht zijn € 35,00. Dit is inclusief de busreis, de koffie met appeltaart bij het Stads-koffyhuis, het kaartje voor de Delft City Shuttle en het afsluitend drankje met hapje in het Stads-koffyhuis.

De bus staat om 8.30 uur op de parkeerplaats bij de Open Hof. Er is ook bij de Sportlaan (bushalte bij rotonde) nog een mogelijkheid om op te stappen.

Als u wilt deelnemen kunt u zich tot 12 september aanmelden bij Stichting Welzijn Hoeksche Waard, Lamborghinilaan 4, 3261 [email protected] – Telefoon: 088-7308900.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren