Oud-Beijerlandse Ingrid Hardonk brengt boek uit genaamd “MOEDERBAND”

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Het boek ‘Moederband’, dat is geschreven met een uitstekende sfeerbeleving, is heel toegankelijk en wil je in één adem uitlezen. Ingrid Hardonk hoopt met haar boek mensen te bemoedigen op allerlei vlakken, maar één ding is zeker: er is altijd een weg tot vergeving. Het boek is te koop bij elke boekhandel en ook te bestellen via www.boekenbestellen.nl. De prijs is € 17,95.

In het kort:
De van oorsprong Vlaardingse Ingrid Hardonk beschrijft in haar boek ‘Moederband’ de relatie tussen haar moeder en haarzelf. Het speelt zich in het eerste deel af in Vlaardingen, waar zij woonde in de Vettenoordstraat, en later verhuisde naar Oud-Beijerland.
Het boek leest als een roman en bestaat uit drie delen. In het eerste deel wordt de lezer een kijkje gegund in de jeugdjaren van Inge. Door de ogen van een kind kijken we mee in het tijdsbeeld van de vijftiger en zestiger jaren, waarin de relatie met haar moeder Maartje, steeds moeizamer wordt. In het tweede deel is Inge getrouwd met Bart. Met groeiende verbazing leert Inge haar moeder beter kennen. Dan, in het derde deel, is er een moment in het leven van Bart en Inge dat alles verandert. Maar het verlangen naar een band met haar moeder gaat door, totdat een bijzondere gebeurtenis plaatsvindt op het sterfbed van Maartje. Tijdens de begrafenisdienst van haar moeder, waar ze het ‘in memoriam’ voorleest, beseft Inge dat het leven meer is dan twee volgeschreven kantjes papier. Tussen de regels liggen de herinneringen van zoveel jaren. Een mensenleven, waarin situaties niet meer zijn terug te draaien


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren