Klachtenlijn Dutchglow en Sunglow Festival op Recreatieoord Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MIJNSHEERENLAND – Op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september vinden er twee evenementen plaats op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas aan de Vrouwehuisjesweg 7a in Mijnsheerenland. Het evenement Dutchglow is op 8 september van 17.00 tot 1.00 uur en het evenement Sunglow is op 9 september van 13.00 tot 23.00 uur.

Beperken van geluidsoverlast

Vanwege de ligging van het recreatieoord en de aard van het evenement, is het vrijwel onmogelijk het geluid van de muziek te beperken tot alleen het terrein zelf. Om de geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken is een maximum gesteld aan het toegestane geluidsniveau. Op donderdagmiddag 7 september wordt de geluidsapparatuur ingeregeld. Dit gebeurt in overleg met de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, die tijdens de evenementen ook metingen ter controle verricht.

Heeft u tijdens de evenementen toch klachten? Neem dan contact op met de speciaal voor die dag ingestelde klachtenlijn: 088 – 647 14 68.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren