Erepenning voor scheidende gemeentesecretaris Cors de Visser in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – De scheidende gemeentesecretaris van Strijen, Cors de Visser, is tijdens zijn afscheidsreceptie verrast met de erepenning. De Visser zette zich twintig jaar lang in voor de gemeenschap van Strijen en gaat nu genieten van zijn welverdiende pensioen 

In een volgepakt Dorpshuis Streona nam de met pensioen gaande Cors de Visser afscheid van het gemeentebestuur, personeel, de collega’s uit de regio, vertegenwoordigers van vele organisaties/verenigingen en het maatschappelijk middenveld. In een gemoedelijke en ongedwongen sfeer werden onder meer herinneringen opgehaald en vele bedankjes uitgedeeld.

Zijn vrouw Ineke, kinderen en kleinkinderen waren er eveneens getuige van toen burgemeester Jan Waaijer zijn toespraak afsloot met de uitreiking van de erepenning van de gemeente Strijen. ,,Het is voor mij een groot voorrecht deze erepenning te mogen uitreiken aan jou Cors. Voor alles wat je voor Strijen hebt gedaan de afgelopen twintig jaar. Een oprecht dankjewel! Wij wensen jullie een hele mooie tijd en een hele goede toekomst.”

Foto Mary Romijn Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren