Festivals Dutchglow en Sunglow goed bereikbaar met de bus van Connexxion

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Hoeksche Waard – In het weekend van 8 en 9 september vinden de evenementen Sunglow en Dutchglow plaats op Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Beide evenementen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Reizigers van lijn 164 kunnen uitstappen bij de halte aan de Vrouwe huisjesweg, vanaf hier is het Recreatieoord Binnenmaas een paar minuten lopen. Reizigers kunnen via de Connexxion app de juiste tijden raadplegen. De app is beschikbaar in de App Store of Google Play Store.
 
In de bus kun met je OV-chipkaart betalen of men kan een los kaartje kopen bij de chauffeur. Deze kan contant afgerekend worden.
 
Extra bussen na afloop van Dutchglow op vrijdag 8 september
Na afloop van het evenement op vrijdagavond rijden er tussen 23.00 tot 01.08 uur extra bussen naar het busstation Heinenoord. Deze bussen rijden door naar Rotterdam Zuidplein. De laatste bus vertrekt 01.08 uur volgens dienstregeling vanaf het festivalterrein.
 
Extra bussen na afloop van Sunglow op zaterdag 9 september
Na afloop van het evenement op zaterdagavond rijden er tussen 22.15 tot 00.00 uur extra bussen naar het busstation Heinenoord, en rijden door naar Rotterdam Zuidplein. De bussen vertrekken elk uur tussen 22.00 en 1.00 uur vanaf het festivalterrein.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren