Man in ‘s-Gravendeel onder invloed van verdovende middelen springt door ruit heen en verstopt zich onder het bed.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

‘s-Gravendeel – Vrijdag op zaterdagnacht kreeg de Politie van Dordrecht een wel heel bijzondere melding van een bewoner uit s-Gravendeel.

Daar zou een man de woning zijn binnengedrongen en zich onder het bed van de melder verstoppen, omdat hij dood geschoten zou gaan worden. Omdat de Politie van Dordrecht op dat moment dichtbij waren dan de Politie Hoeksche Waard, zijn ze ter plaatse gegaan en troffen ze een hevig geschrokken melder bij zijn woning aan. Deze gaf aan, dat hij lag te slapen, toen een persoon de voordeur-ruit intrapte, naar binnenkwam en zich onder het bed verstopte.

Hierop is de Politie naar binnen gegaan en trof daar onder het bed bed een persoon aan welke ernstig bang was en onder het bloed zat. Al snel werd duidelijk dat de Politie hier te maken hadden met een persoon welke in een “bad trip” zat, na gebruik van verdovende middelen. Deze man was extreem onrustig en zag overal vijanden die hem iets aan wilden doen.

De Politie heeft hierop deze 29-jarige inwoner van s-Gravendeel onder het bed vandaan gehaald en hem onder lichte dwang naar het ASZ gebracht, waar hij aan zijn verwondingen is geholpen.De schade welke is ontstaan aan de deur en in de woning zal onderling geregeld gaan worden. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren