Tai Chi / Welzijn Training in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – In oktober  hoopt Welzijn Hoeksche Waard met voldoende deelnemers de cursus Tai Chi / Welzijn Training uit te bouwen in de Beijerkorf aan de Jan Tooropstraat 6 te Oud-Beijerland.

Het zijn 10 lessen van een uur.

Wat houdt het in?

Op basis van de oosterse gezondheidsleer Tai Chi leert Maurits Mosmans u op een rustige en praktische wijze meer welzijn te creëren voor uw lichaam en geest.

Een aantal doelstellingen die wij u graag willen leren bij het volgen van deze training:

  • verbetering van de ademhaling 
  • verbetering van de energie en balans
  • ergonomisch bewegen 
  • valpreventie 
  • verbeteren van innerlijke rust 
  • vermindering van stress
  • verbetering van de nachtrust 
  • plezier in beweging

Door een laagdrempelige manier waarop wij u deze training aanbieden is het zeer geschikt voor valide en mindervalide mensen die baat hebben bij een verbetering van hun welzijn.Ontspanning door plezier in beweging is voor iedereen mogelijk! Het kan zelfs vanuit de rolstoel, scootmobiel of op een stoel gedaan worden, maar natuurlijk ook staande. Voor iedereen geschikt dus.

Wij geven onze training op een rustige en plezierige manier zodat u er baat bij heeft en zeer eenvoudig zelf ook ermee aan de slag kunt. Deze ontspannende en fijne cursus van 10 keer kost € 50.00  inclusief koffie /thee en zal plaatsvinden in de Beijerkorf aan de Jan Tooropstraat 6 te Oud-Beijerland.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij  op donderdag 19 oktober  van 9.30 uur-10.30 uur 10.30-11.30 uur  en van 11.30-12.30 uur.

Gezelligheid en onderling contact staat centraal natuurlijk maar dat bent u van ons gewend.

Mocht u interesse hebben dan kunt u zich aanmelden bij [email protected] of via 088-7308900 Aanmelden kan tot 15 oktober2017.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren